Допоможіть нам допомагати іншим

АНОНСИ
  • 1
  • 2

Ми завжди раді вас бачити на наших заходах. Слідкуйте за анонсами та долучайтеся до людей, що роблять цей світ кращим. Спішім творити добро! Разом.

НАЙСВІЖІШІ НОВИНИ
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14

«Дуже вдячна Карітасу Запоріжжя за нетворкінг, завдяки якому я змогла отримати необхідні знання та успішно продавати свої вироби», – каже Олена Матвєєва.

Олена Матвєєва переїхала в Бердянськ із Донецької області у 2014 році, коли там почалися бойові дії.

На новому місці жінка займалася родиною та улюбленим хобі – в’язанням іграшок. Проте, коли іграшок стало забагато, постало питання: що з ними робити?

Завдяки відвідуванню нетворкінгів із виготовлення та успішної реалізації сувенірної продукції, що проводив Карітас Запоріжжя, Олена отримала необхідні знання з інтернет-продажів.

Ці знання суттєво впливають на збільшення прибутковості. Окрім цього, на нетворкінгу вона познайомилася з учасницями, що вже мають чималий досвід у продажах, та отримала від них важливі поради.

50326236 1189744624526308 4939162482880020480 n

Зараз Олена продає іграшки в інтернеті, і це в неї дуже добре виходить!

Наша героїня вважає, що головне в житті – цілеспрямованість. Навіть попри постійну зайнятість родинними справами Олена знаходить час на улюблене заняття. Наприклад, вона встає о шостій ранку – ще до того, як прокинуться діти й чоловік, щоб виготовити чергову іграшку, бо іншого часу не буде – сім’я вимагає догляду й уваги.

50337172 1189744634526307 3702036310484058112 n

Коли щось не виходить, вона не кидає справу, а наполегливо йде до своєї мети!