record bg

У середу, 20 травня о 16:00 франківський Карітас організовує вебінар для внутрішньо переміщених осіб, співробітників гуманітарних організацій, а також усіх, хто цікавиться державною політикою у житловій сфері.
На вебінарі "Власне житло для переселенця – реальність чи міф?" будуть розглядатися всеукраїнські та регіональні житлові програми для переселенців, зокрема, "Доступне житло", "Кредит під 3%", "Тимчасове житло" тощо, а також фахівці нададуть відповіді на актуальні питання щодо забезпечення ВПО житлом.
Спікер - Дар'я Лисенко, молодший стратегічний юрист БФ "Право на захист".
Модератор - Олександр Дементьєв, юрист БФ "Право на захист".
Вебінар проводиться на платформі Zoom. Для участі у вебінарі потрібно зареєструватися за посиланням: https://forms.gle/dgnU7y7jHPCGAjS38
Додаткова інформація за тел: 066-489-7155, 096-295-5772
Вебінар організовує Карітас Івано-Франківськ в рамках проекту "Долаючи розломи у громадах, що постраждали від конфлікту: від зцілення до співпраці" за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини та Карітасу Німеччини спільно з БФ "Право на захист".