record bg



Щодня до благодійної їдальні Карітасу Івано-Франківська приходять люди, які потребують харчування. Карітас Івано-Франківськ має можливість щодня годувати понад 100 людей.
Все завдяки об'єднанню вірних різних конфесій Івано-Франківщини.
В лютому цього року предстоятелі різних християнських церков Івано-Франківської області провели зустріч, під час якої домовились про активізацію зусиль у соціальному служінні ближньому.
У час пандемії короновірусу COVID-19 на заклик Карітасу Івано-Франківська крім парафій та вірних УГКЦ, відгукнулись Івано-Франківська архієпархія Православної церкви України та Церква Адвентистів сьомого дня. Вони пожертвували 18 000 грн. та 4 000 грн. для приготування комплексних обідів.
Щодня кількість людей, які звертаються до благодійної їдальні, зростає. Сьогодні послугами їдальні скористались 125 осіб Якщо раніше це були в більшості особи без місця проживання, то зараз долучаються місцеві мешканці, які опинились у скруті через складну матеріальну ситуацію.
Працівники благодійної їдальні у роботі дотримуються усіх заходів безпеки у зв'язку з поширенням коронавірусу COVID-19. Обід видається щодня з 13:00 до 14:00.
Кошти для приготування обідів можна перерахувати на розрахунковий рахунок: БО «БФ «Карітас-Івано-Франківськ УГКЦ» ПРИВАТ БАНК Картковий рахунок 5169 3305 2156 5058