record bg



Карітас Івано-Франківськ продовжує серію тренінгів з медіації. Фахівці навчають, як запобігати конфліктам у громаді та як вирішувати їх.

Сьогодні, 25 березня, третя зустріч відбулася в онлайн форматі. У тренінгах з медіації беруть участь соціальні працівники, соціальні педагоги, психологи та психотерапевта ОТГ Івано-Франківщини.

Навчання проводить Радислав Петрів, голова ГО "Школа лідерства", національний тренер з лідерства, тренер з розв'язання конфліктів, медіатор, лікар-психолог.

Розглядали тему модерації конфліктів у громаді, а саме – що таке модерація, хто такий модератор, основні техніки модерації, основні етапи і перешкоди на шляху вирішення конфліктів у громаді.

Хто не зміг доєднатися, або кого цікавить ця тема – приємного перегляду:

https://drive.google.com/file/d/1CVWoBMLbgt0nHjJIgB9eHNzSqnini27w/view?fbclid=IwAR3zuscMe5gfIBO0FiDcJBVdxqD-o7I91mphmEUTXjgVvdVR5dTWovSTZrc

Тренінги проводяться в рамках проекту "Долаючи розломи у громадах, що постраждала від конфлікту: від зцілення до співпраці" за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини та Карітасу Німеччини.