record bg

79730936 2525428544409475 8197869752220123136 nТри роки Карітас Івано-Франківськ гуртував людей навколо найбільших цінностей – родина, батьки, діти. І сьогодні, 20 грудня, благодійна організація розпочала дводенний сімейний форум "У колі друзів", як підсумок трирічної праці Центру підтримки сім’ї, що діяв на базі Карітасу.

На заході були присутні Митрополит та Архієпископ Івано-Франківський Кир Володимир Війтишин, директор франківського Карітасу отець Володимир Чорній та партнери – громадські організації та державні установи.

За три роки франківський Карітас охопив 620 сімей. Допомагали внутрішньо переміщеним особам інтегруватися у місцеве населення, підтримували ветеранів АТО та їх родини, а також місцевих мешканців. Серед них 218 родин ВПО, 130 родин учасників АТО, 44 родини загиблих учасників АТО та 228 родин місцевих мешканців.

Після завершення офіційної частини форуму, для дорослих психологи Карітасу провели тренінги, а для дітей – майстер-класи.

Організатори форуму:

Карітас Івано-Франківська

Карітас України

Івано-Франківська Архієпархія УГКЦ

79786880 2525428461076150 1315406512620830720 nСпіворганізатори:

Служба у справах дітей та молоді виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради.

Департамент молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради.

Комісія у справах родини Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

Сімейний форум триватиме два дні – 20-21 грудня 2019 року за адресою вул. Чорновола, 7 (готель "Станіславів").

Центр підтримки сім’ї діяв за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Республіки Польща та Карітасу Польщі.

79937909 2525430684409261 4880784084801945600 n   79517287 2525428601076136 8385799946086907904 n