Футбольний матч Друк
Четвер, 03 грудня 2009, 08:43

23 жовтня БФ «Карітас Івано-Франківськ УГКЦ» в рамках проекту «Центр дозвілля та соціальної адаптації молоді з розумовою неповносправністю» організував футбольний матч, який відбувся на базі Івано-Франківського коледжу фізичного виховання за сприяння голови федерації футболу Василя Луцького, який неодноразово допомагає нам у проведенні такого заходу.

Якщо хочеш бути здоровим та повним сили, то звичайно , що потрібно приділяти багато часу заняттю спортом.

Провина за події, про які будемо розповідати далі у нашій історії, лежить на справжній чоловічій грі, в якій групка людей у спортивному одязі ганяє туди-сюди по велетенському зеленому полі, причому більшість гравців із команди намагаються поцілити у ворота суперників маленьким шкіряним м'ячем для того, щоб викликати схвалення, ураганом емоцій, гучний голос вболівальників.

Учасниками даного спортивного заходу стала молодь з особливими потребами та волонтери  Карітас, оскільки фізичний рух сприяє розвитку фізичного здоров'я та самопочуття молоді з особливими потребами. Серед запрошених були  директори, вчителі та діти реабілітаційних центрів, які радо зайняли лави вболівальників. Адже в нас єдина мета до якої ми разом прямуємо.

Під час футбольного матчу молодь грала спритно... Гарно! Віддано! Дружньо! У грі вони зуміли перебороти всі свої переживання та труднощі. Отож, товариський футбольний матч був важливим як для молоді з особливими потребами, так і для їхніх батьків та друзів, які прийшли підтримати їх під час гри.