Круглий стіл «Суспільне визнання життєвого досвіду та підвищення соціального статусу жертв тоталітарних режимів» в м. Тисмениця Друк

24 вересня 2009 року в рамках  проекту «Клуб людей похилого віку Надвечір» (програма німецького фонду «Пам'ять, Відповідальність, Майбутнє»)   в м. Тисмениця за сприянням  Тисменицької районної адміністрації  відбулось засідання круглого столу «Суспільне визнання життєвого досвіду та підвищення соціального статусу жертв тоталітарних режимів». В роботі  круглого столу взяли участь   заступник голови Тисменицької РДА   п. Руслан Фармус, заступник голови Тисменицької районної ради   п. Богдан Мохняк,  декан Єзупільського деканату Івано-Франківської Єпархії УГКЦ о. Богдан Курилів,  начальник  відділу з питань внутрішньої політики та зв'язків з громадськістю апарату Тисменицької РДА п. Ярослав Татарин, методист районного методичного кабінету відділу освіти Тисменицької РДА п. Світлана Мазак, в.о. начальника РЦСССДМ п. Сергій Круліковський, начальник управління праці та соціального захисту населення Тисменицької РДА п. Мирослав Лутчин, директор територіального центру п. Ірина Бабула, голова районної організації Всеукраїнського товариства політв'язнів та репресованих п. Семен Кавка,  голова районної організації Товариства Червоного Хреста України п. Марія Федик,  голова районної організації «Союз Українок» п. Ярослава Підлуська, голова районної організації «Родина-діти репресованих» п. Василь Волощук, головний спеціаліст відділу з питань внутрішньої політики та зв'язків з громадськістю апарату РДА п. Палагіцька Н.В, спеціаліст відділу з питань внутрішньої політики та зв'язків з громадськістю апарату РДА п. Ольга Постоловська, журналіст ТРК «3-Студія» Фармус Н. В., оператор ТРК «3-Студія» Іванків Т. Б.

Іванна Дмитрук - координатор проекту «Клуб людей похилого  віку  «Надвечір»  представила   програму  «Місце зустрічі - Діалог» та діяльність  Клубу людей похилого віку «Надвечір» для жертв тоталітарних режимів.

Підсумком  засідання  круглого столу стало  підписання резолюції круглого столу «Суспільне  визнання життєвого досвіду та підвищення соціального статусу жертв тоталітарних режимів» з метою консолідації зусиль для  сприяння ресоціалізації  людей похилого віку - жертв тоталітарних режимів та  забезпечення суспільного визнання їх життєвого досвіду.