Statistics

We have 53 guests online
Caritas Church - Ivano-Frankivsk
Франківський Карітас розбудовує осередки для молоді з інвалідністю у Коломиї та Чернівцях Print
Monday, 17 September 2018 17:16
There are no translations available.

Франківський Карітас опікується дітьми та молоддю з інвалідністю вже понад десять років. Благодійна організація допомагає не лише тим, хто проживає у Івано-Франківську, але й створюємо групи самодопомоги у районах. За останні чотири роки створені осередки у м. Бурштин, м. Тисмениця, м. Калуш, смт. Богородчани, смт. Рожнятів, смт. Отинія та у Верхнянській ОТГ, новостворені осередки вже працюють у Витвицькій та Більшівцівській ОТГ. В осередках діти та молодь збираються на тренінги, майстер-класи, разом проводять дозвілля.

Молодь з Волновахи взяла участь в інтеграційному таборі на Прикарпатті Print
Monday, 27 August 2018 16:38
There are no translations available.

В рамках програми молодіжного обміну на Прикарпаття приїхала молодь з Волновахи та Мирного. Дівчата та хлопці віком від 15 до 17 років тиждень відпочивали у таборі у с. Яблуниця Яремчанської міської ради.

Інтеграційний табір для молоді організував франківський Карітас спільно з Карітасом Волновахи.

Народити здорову дитину – франківський Карітас опікується ВІЛ-інфікованими вагітними Print
Wednesday, 22 August 2018 15:28
There are no translations available.

ВІЛ не розрізняє ні віку, ні статі, ні достатку. Різниця в тому, що хтось давно вже живе з цим, інші – лише дізналися. Як жити з ВІЛ, чи можливо народити здорову дитину та як навчитися толерантно ставитися до ВІЛ-інфікованих – Карітас Івано-Франківськ вже 10 років опікується ВІЛ-інфікованими вагітними жінками та ВІЛ-позитивними дітьми.

Зростати у вірі потрібно кожного дня. Як пройшла проща до Крилоса Print
Monday, 06 August 2018 18:24
There are no translations available.

Карітас Івано-Франківськ взяв участь у Всеукраїнській Патріаршій прощі у с. Крилос, що цього року відбувалася 4-5 серпня.

Помолитися, поклонитися Галицькій чудотворній іконі Матері Божої, попити цілющої води, очиститися від гріхів та сповнитися вірою – тисячі християн прибули до святого місця на Прикарпатті.

Франківський Карітас розпочинає благодійну акцію «Перший портфелик 2018» Print
Wednesday, 01 August 2018 15:43
There are no translations available.

Акція стартує 1 серпня і триватиме місяць. За цей час Карітас Івано-Фраківськ планує зібрати кошти для придбання портфеликів першокласникам.

Портфелики будуть повністю укомплектовані усім необхідним шкільним приладдям. Допомогу отримають діти з сімей, що опинилися у складних життєвих обставинах.

Цього року допомоги потребують близько 100 першокласників. Це діти-сироти, діти з малозабезпечених та багатодітних сімей, діти учасників АТО та загиблих воїнів, діти внутрішньо переміщених осіб.

Карітас Івано-Франківськ вже 15 років поспіль допомагає зібрати дітей до школи. До благодійності долучаються підприємців та просто небайдужі люди.

Благодійна організація закликає усіх долучитися до збору коштів.

Благодійні пожертви просимо перераховувати на розрахунковий рахунок Карітасу з приміткою «Благодійна пожертва для акції «Перший портфелик 2018»:

БО БФ «Карітас Івано-Франківськ УГКЦ»

р/р 2600004809263

в ПАТ «Кредобанк»

МФО 325365

Код 13652164

Також долучитися до акції можна самостійно придбавши портфелик та канцтовари. Благодійні пожертви приймаються за адресою: вул. Лесі Українки, 1.

За детальнішою інформацією звертайтеся за телефонами:
                                                          77-99-89, 50-25-46.

Умови акції та критерії відбору отримувачів допомоги:
                                                      ПОЛОЖЕННЯ про акцію

More Articles...