Statistics

We have 33 guests online
Caritas Church - Ivano-Frankivsk
"Мій тато – герой": франківський Карітас долучився до святкування Дня батька Print
Tuesday, 19 September 2017 22:29
There are no translations available.

Власноруч зроблені вітальні листівки та малюнки з портретом тата – франківські діти вітали своїх татусів з Днем батька.

У неділю, 17 вересня, у парку культури та відпочинку ім. Т. Шевченка для дітей та батьків влаштували концертно-розважальну програму.

Свято спільно організували Департамент молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради, БФ "Карітас Івано-Франківськ", департамент соціальної політики ОДА, міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та Івано-Франківський державний центр естетичного виховання.

Знайти мир у своїй душі: Карітас влаштовує зустрічі для родин загиблих бійців АТО Print
Sunday, 17 September 2017 16:59
There are no translations available.

У суботу, 16 вересня, Карітас організував зустріч з родинами загиблих учасників АТО, адже підтримка та добре слово – це те, що так необхідно матерям, вдовам та дітям наших героїв. У церкві Успіння пресвятої Богородиці, що в Крихівцях, відбувся молебень за загиблими, а після богослужіння з родинами спілкувався духівник та психолог.

Франківський Карітас допомагає молоді обрати майбутню професію Print
Wednesday, 13 September 2017 18:01
There are no translations available.

У середу, 13 вересня,в готелі "Станіславів" Карітас Івано-Франківськ організував прес-конференцію за підсумками вступної кампанії дітей з проекту "Шанси для освіти та працевлаштування для дітей та молоді".

Протягом шести місяців Карітас готував випускників 9 та 11 класів Івано-Франківська та Богородчанського району Івано-Франківської області до вступу у вищі та професійно-технічні навчальні заклади. Соціальний супровід отримали діти з сімей, що опинилися у складних життєвих обставинах – діти, позбавлені батьківського піклування, з багатодітних та малозабезпечених сімей, діти з інвалідністю, діти ВПО та учасників АТО.

Центр підтримки сім’ї їде до Калуша. Франківський Карітас допомагає переселенцям інтегруватися у місцеву громаду Print
Monday, 11 September 2017 09:40
There are no translations available.

У суботу, 9 вересня, Карітас Івано-Франківськ завітав до Калуша, аби зустрітися з переселенцями з Донецької та Луганської областей.

Разом з працівниками благодійного фонду на зустріч приїхав радник Міністерства соціальної політики з питань ВПО у Івано-Франківській області Олексій Многолєт.

Франківські школярі отримали від Карітасу сертифікати на придбання канцтоварів Print
Friday, 08 September 2017 22:30
There are no translations available.

У п’ятницю, 8 вересня, БФ "Карітас Івано-Франківськ" вручив 45 сертифікатів на придбання шкільного приладдя учням других-одинадцятих класів. Сертифікати на суму 600 гривень отримали діти з багатодітних, малозабезпечених родин, діти з інвалідністю, діти учасників АТО та вимушено переміщених осіб.

Напередодні франківські школярі вже отримали від Карітасу сто сертифікатів та 52 портфелика в рамках благодійної акції "Перший портфелик".

<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 109