Statistics

We have 39 guests online
Caritas Church - Ivano-Frankivsk
У Франківську вертеп за участі дітей переселенців та учасників АТО завітав до міської дитячої лікарні Print
Monday, 15 January 2018 19:01
There are no translations available.

У суботу, 13 січня, вертеп, організований дітьми переселенців, учасників АТО та місцевих мешканців, завітав у Івано-Франківську міську дитячу клінічну лікарню. Дітей, що опинилися на свята у лікарні, потішили виставою та пригостили солодощами. Візит з вертепом організував благодійний фонд Карітас Івано-Франківськ.

Батьки з дітьми були приємно вражені, адже не очікували такого сюрпризу. Багатодітна мати Ольга Слюсар на свята опинилася в лікарні відразу з двома дітьми.

Вітаємо зі світлим святом Різдва Христового! Print
Sunday, 07 January 2018 09:05
There are no translations available.

Нехай зірка Різдвяна осяє кожну домівку, принесе радість та мир у кожну родину!

Божої допомоги у добрих справах! Нехай серця сповняться добром та любов'ю!

Повірмо у чудо у ці воістину радісні та світлі дні!

Христос народився! Славімо його!

Франківський Карітас вітає усіх з прийдешнім 2018 роком! Print
Sunday, 31 December 2017 17:08
There are no translations available.

Минає 2017… Франківський Карітас дякує усім, хто впродовж року допомагав нам чинити добро та милосердя – нашим донорам, благодійникам, волонтерам, журналістам та усім небайдужим!

Гармонії Вам у душі, затишку в домі та Божого благословення!

Усіх з прийдешнім Новим 2018 роком!

Нехай рік буде багатий на дитячий сміх, щирість у почуттях та нові знайомства! Натхнення та миру нам усім!!!

Центр підтримки сім’ї, як нова модель супроводу родини Print
Thursday, 28 December 2017 17:43
There are no translations available.

Надумані міфи та стереотипи виникають через нестачу інформації, саме тому у травні цього року франківський Карітас відкрив Центр підтримки сім’ї, як простір для знайомства, спілкування та спільного проведення дозвілля. Тут зустрічаються переселенці, родини учасників АТО, загиблих бійців АТО та місцеві мешканці. Діяльністю Центру направлена на інтеграцію вимушено переміщених осіб та приймаючої громади у Івано-Франківську та області.

Франківський Карітас на чолі з Митрополитом Володимиром відвідали військових на Донеччині Print
Friday, 15 December 2017 17:39
There are no translations available.

У понеділок, 11 грудня, Архієпископ і Митрополитом Івано-Франківський УГКЦ Володимир Війтишин та франківський Карітас вирушили на схід України, аби допомогти військовим, переселенцям та потребуючим.

Після двох діб у дорозі, франківці прибули у Волноваху, де передали у місцевий Карітас 150 продуктових наборів та 250 наборів миючих засобів для переселенців.

<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 113