Statistics

We have 84 guests online
Caritas Church - Ivano-Frankivsk
Почувати себе, як вдома: Карітас допомагає переселенцям адаптуватися на Франківщині Print
Friday, 17 November 2017 19:27
There are no translations available.

У четвер, 16 листопада, франківський Карітас організував «Живу бібліотеку» на тему «Яке призначення людини? Бути нею!» у Grand Cafe. Захід присвячений Міжнародному дню толерантності.

«Живими книгами» стали люди з цікавими історіями, яким довелося зіштовхнутися з упередженим ставленням. Вони розказали з власного досвіду, як боролися з дискримінацією та чого досягли у житті.

Thursday, 09 November 2017 15:09
There are no translations available.

Вихідними днями франківський Карітас виїжджає за межі міста, аби зустрітися з переселенцями, які мешкають у різних куточках Франківщини.

У неділю, 12 листопада,соціальні працівники та психологи Карітасу завітали до переселенців, для яких місто Долина стало другою домівкою.

Місце для зустрічей : як франківський Карітас обстоює інтереси дітей та молоді з інвалідністю у Богородчанському районі Print
Thursday, 09 November 2017 22:04
There are no translations available.

Діти та молодь з інвалідністю, як і усі інші, потребують спілкування. Є потреба, є бажання і дітей, і батьків, однак немає найважливішого – придатного для цього приміщення.

У Богородчанському району дітей та молоді з інвалідністю – 120 (і це лише ті, якими опікується БО "Світла Надія"), а приміщення, де вони зараз збираються, замале для такої кількості дітей.

Саме тому, у середу, 8 листопада, франківський Карітас зустрічався з представниками Богородчанської РДА, аби сприяти виділенню приміщення, обговорити нагальні проблеми БО "Світла Надія" та розробити механізм надання соціальної допомоги для дітей та молоді з інвалідністю у районі. На зустрічі також були присутні батьки дітей з інвалідністю та голова ГО "Світла Надія" Надія Стефурак.

Workshops of goodness or as Caritas Ivano-Frankivsk renders support to youth with disabilities Print
Thursday, 02 November 2017 19:14

Every year Caritas Ivano-Frankivsk conducts a charity fair "The Future of Good Things in YOUR Hands".  There are exposed the manufactures of youth with disabilities of Center for leisure and social adaptation for children and youth with intellectual disabilities, based on Caritas, at the exhibition-fair.

The charity fair aims to attract the attention of the community to the needs and problems of people with disabilities and encourage non-indifferent people to support the activities of the Center for leisure and social adaptation.

Caritas Ivano-Frankivsk organized for children an excursion by "Carpathian tram" Print
Friday, 27 October 2017 21:59

On Thursday, October 26, Caritas Івано-Frankivsk organized the excursion by "Carpathian tram" for children. Children of ATO participants and immigrants, children of the low-income families and families with many children travelled to the mountains.

There are amazing landscapes behind the windows and clean mountain air and fragrant Carpathian tea at the stops. The route begins in  Vyhoda (village),Dolyna district and has several stops. At the stops, the children were able to pour on springwater, play on the playground, buy souvenirs and take pictures as a memento.

<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 111