Statistics

We have 40 guests online
Caritas Church - Ivano-Frankivsk
Діти малювали мир: франківський Карітас організував конкурс малюнків серед школярів Print
Friday, 22 June 2018 17:48
There are no translations available.

У п’ятницю,22 червня, відбулося оголошення результатів конкурсу малюнка серед школярів "Намалюй мир". Конкурс організував благодійний фонд Карітас Івано-Франківськ УГКЦ в рамках проекту "Об’єднуючи людей заради миру". Ініціатива має на меті об’єднувати людей, будуючи мости порозуміння. Презентація малюнків пройшла у приміщенні Івано-Франківського краєзнавчого музею.

У Волновасі освятили храм, збудований Івано-Франківською Архієпархією УГКЦ Print
Monday, 18 June 2018 13:08
There are no translations available.

У неділю, 17 червня, у прифронтовому місті Волноваха відкрили та освятили храм Благовіщення Пресвятої Діви Марії. Згідно рішенням Синоду Єпископів УГКЦ храм зводився зусиллями вірних Івано-Франківської Архієпархії.

Урочисте богослужіння очолив Синкел соціального служіння Івано-Франківської Архієпархії та директор благодійного фонду Карітас Івано-Франківськ о. Володимир Чорній.

Івано-Франківський Карітас провів навчання для соціальних працівників Калуського територіального центру Print
Wednesday, 13 June 2018 17:33
There are no translations available.

Завдяки добре налагодженій співпраці з Калуським територіальним центром соціального обслуговування, працівники проекту Домашньої опіки Івано-Франківського Карітасу мають можливість ділитися набутими знаннями та навиками зі своїми колегами – соціальними працівниками, які щоденно відвідують хворих та немічних одиноких людей літнього віку.

Франківський Карітас оголошує конкурс документального оповідання "Людська доля в часи випробувань" Print
Wednesday, 06 June 2018 13:28
There are no translations available.

Мета конкурсу: збереження пам’яті про трагічне минуле українського народу, налагодження зв'язку між поколіннями, руйнування стереотипів щодо осіб похилого віку, визнання життєвого досвіду осіб, переслідуваних за часів націонал-соціалізму та сталінського тоталітарного режиму, з метою утвердження історичної правди та побудови стосунків на засадах взаємодопомоги та взаємної відповідальності.

В конкурсі можуть брати участь представники учнівської та студентської молоді міста та області, журналісти, волонтери, близьке оточення людей похилого віку-жертв тоталітарних режимів.

Фестиваль сім’ї у Івано-Франківську гуртує родини Print
Tuesday, 29 May 2018 14:15
There are no translations available.

27 травня, у неділю, в Івано-Франківську відбувся фестиваль сім’ї. Вихідний день та сонячна погода сприяли спільному проведенню часу батьків та дітей. Фестиваль сім'ї проходив у парку культури та відпочинку ім. Т.Г. Шевченка.

Карітас Івано-Франківськ долучився до сімейного свята та підготував для родин різноманітні творчі розваги. Дорослі мали можливість навчитися валянню картин з вовни, малеча тим часом мала на вибір різноманітні майстер-класи на будь-який смак: малювання на камінцях, виготовлення паперових квітів, листівок. Діти також залюбки виготовляли родинне дерево, пригадуючи усіх своїх рідних.

<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 117