Оголошено конкурс соціальної реклами "Протидія торгівлі дітьми та їх експлуатації" Друк
Понеділок, 19 лютого 2018, 13:17

ПОЛОЖЕННЯ ПРО КОНКУРС СОЦІАЛЬНОЇ РЕКЛАМИ
НА ТЕМУ «ПРОТИДІЯ ТОРГІВЛІ ДІТЬМИ ТА ЇХ ЕКСПЛУАТАЦІЇ»
для загальноосвітніх навчальних закладів

1. ЗАГАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ ПРО КОНКУРС

Це положення регламентує статус і порядок проведення конкурсу соціальної реклами на тему «Протидія торгівлі дітьми та їх експлуатації» (далі - Конкурс), вимоги до учасників і робіт Конкурсу, порядок їх подачі на Конкурс і діє до завершення конкурсних заходів.

Мета і завдання: Конкурс проводиться з метою залучення старшокласників до обговорення важливої соціальної проблеми – работоргівлі та незаконної експлуатації дітей, та підвищення ролі соціальної реклами у вирішенні суспільних проблем.

Організатор конкурсу: Університет Короля Данила. СпіворганізаторCEI Cooperation Fund.

Конкурсні роботи в оригінальному (малюнок, роздрукована продукція тощо) та/або в електронному варіанті приймаються до 14 березня 2018 року включно за адресою м. Івано-Франківськ, вул. Є. Коновальця, 35, відділ маркетингу та зв’язків з громадськістю або надсилаються на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду з поміткою «На конкурс соціальної реклами». Кращі роботи будуть розміщені на офіційній сторінці університету. Оголошення результатів – 16 березня 2018 року.

2. УМОВИ УЧАСТІ В КОНКУРСІ

У Конкурсі можуть брати участь учні 9-11 класів. Для участі у Конкурсі необхідно підготувати рекламний матеріал соціального характеру на тему, установлену організатором Конкурсу, що відповідає меті та завданням Конкурсу.

Участь у конкурсі безкоштовна. Надсилаючи рекламу на Конкурс, учасник повинен зважати надотримання у роботі необхідних умов:

• зміст і сюжет не повинні суперечити законодавству України;

• текст реклами має бути коротким, лаконічним та оригінальним;

• наявність у рекламі емоційного забарвлення, носіями якого є колір, світло, шрифт, малюнок, графічні елементи тощо;

• відсутність у рекламі відомостей, які суперечать дійсності (недостовірні відомості);

• робота повинна бути виконана державною мовою.

Категорично забороняєтьсявикористовувати чужі тексти чи ідеї дизайну (повністю чи частково).

У разі невиконання цієї умови робота не приймається до участі в Конкурсі. Надіслані роботи не рецензуються і не повертаються авторам.

3. ПОРЯДОК ОРГАНІЗАЦІЇ І ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ

Робота може бути виконана одноосібно або авторським колективом.

Конкурсна номінація - рекламний плакат, виконаний у довільній формі (фото, комп’ютерна графіка, малюнок тощо),який супроводжуються гаслом або іншим ідейним текстом, записаний у форматіJPEG/TIFF.

До участі в Конкурсі допускаються вчасно подані авторські роботи, виконані державною мовою, зміст яких відповідає затвердженій тематиці Конкурсу, відповідно до Положення.

Передача учасником своєї роботи для участі у Конкурсі відповідно до цих правил означає повну і безапеляційну згоду учасника із цим Положенням.

4. ПОРЯДОК ВИЗНАЧЕННЯ І НАГОРОДЖЕННЯ ПЕРЕМОЖЦІВ КОНКУРСУ

З метою визначення переможці Конкурсу створюється Експертна комісія Конкурсу, до складу якої входять викладачі кафедри реклами та зв’язків з громадськістю Університету Короля Данила, знані журналісти та рекламісти Івано-Франківська.

Експертна комісія оцінює кожну конкурсну роботуза 5–бальною шкалою за такими критеріями:

• відповідність роботи заявленій темі;
  • соціальна значимість, позитивність, креативність (новизна ідеї, оригінальність, гнучкість мислення) конкурсної роботи;
  • точність і влучність мови та стилю соціальної реклами.

Експертна комісія Конкурсу має право відхилити надіслані роботи, якщо вони не відповідають умовам цього положення.

Результати Конкурсу будуть розміщені на офіційній сторінці університету.

5. НАГОРОДЖЕННЯ переможців:

За результатами Конкурсу переможцям присуджуються 1, 2 і 3-є місця. Призовий фонд становить 3000 грн. та знижки на навчання в Університеті Короля Данила.

Автор роботи, якій буде присуджене 1 місце, отримує грошову нагороду у розмірі 2000 грн. і сертифікат на 50% знижку на навчання в Університеті Короля Данила (всього 1 премія і 1 знижка). У випадку, якщо робота виконувалася авторським колективом, грошова премія у розмірі 2000 грн. розподіляється між усіма учасниками колективу на їх розсуд.

Особа, яка займе 2-е місце отримає грошову нагороду у розмірі 1000 грн. і сертифікат на 30% знижку на навчання в Університеті Короля Данила (всього 1 премія і 1 знижка). За 3-є місце передбачена 20 % знижка на навчання в Університеті Короля Данила (всього 2 знижки по 20%).

Знижка переглядається після здачі кожної заліково-екзаменаційної сесії. Якщо студент, який отримує дану знижку, здав сесію виключно на «відмінно», то знижка продовжує діяти до наступної сесії. Така система функціонує протягом усього періоду навчання і прописується у договорі на навчання.

Окрім того, переможці отримають подарунки від партнерів Конкурсу.

6. ПРИКІНЦЕВІ ПОЛОЖЕННЯ

З метою покращення умов проведення даного Конкурсу організатори залишають за собою право вносити корективи в організацію його проведення.

Організаційний комітет Конкурсу залишає за собою право використовувати конкурсні роботи в некомерційних цілях і без виплати грошової винагороди автору, але з обов’язковим зазначенням імені автора; проведення соціальних рекламних кампаній, створених на базі конкурсних робіт, розповсюдження соціальної рекламної продукції в установах загальної і професійної освіти; відтворення робіт для потреб Конкурсу і з метою його реклами, для розміщення у ЗМІ, в Інтернеті.

Контактні особи:

Копистинська Ірина Михайлівна, тел. 095-93-43-781