Заохочення до співпраці в галузі попередження торгівлі людьми представників адміністрацій Друк
Середа, 02 грудня 2009, 10:07

З 8 по 10 квітня в рамках проекту "Розвиток мережі консультативних центрів запобігання торгівлі людьми та допомоги жертвам торгівлі людьми" соціальний працівник Консультативного центру соціальної допомоги жертвам торгівлі людьми Куімова Оксана прийняла участь в обласному навчальному семінарі-практикумі для голів молодіжних рад сіло,  селищ та міст Івано-Франківської області «Презентація проектів органів молодіжного самоврядування з молодіжної проблематики»,  який організувало Управління  у справах сім'ї та молоді Івано-Франківської облдержадміністрації  у смт. Верховині.

Під час семінару Ростислав Заремба, начальник управління у справах сім'ї та молоді Івано-франківської облдержадміністрації, прочитав вступну лекцію «2009 рік - Рік молоді в  Україні. Становище молоді Прикарпаття в основних сферах життєдіяльності. Найважливіші соціальні проблеми молоді області.». Учасники мали змогу презентувати свої проекти з молодіжної проблематики та ознайомитися із рядом нормативно-правових документів : Закон України «Про молодіжні та дитячі громадські організації», положення «Про порядок реалізації програми та проведення заходів державної політики стосовно дітей, молоді та сім'ї ». На навчальному семінарі була презентація Консультативного центру соціальної допомоги жертвам торгівлі людьми .