До уваги представників переселенської громади та місцевих мешканців! Друк
Середа, 21 березня 2018, 19:42

РОЗПОЧАЛАСЬ РЕЄСТРАЦІЯ для участі у новому проекті з розвитку самозайнятості та мікропідприємництва «Зміцнення самозабезпечення переміщених осіб та громад, що постраждали від конфлікту в Україні» в Івано-Франківській області. Реалізація проекту здійснюється Міжнародною організацією з міграції (IOM Ukraine) за фінансування Уряду Німеччини через німецький Банк Розвитку KfW.

Виконавчий партнер – БО «Благодійний фонд «Карітас Івано-Франківськ УГКЦ». Для реєстрації заявники повинні звернутися до представників Карітас за адресою вм. Івано-Франківськ, вул. Крихівецька,102, попередньо узгодивши час зустрічі за контактними телефонами:

0992985421, 0977911484.

До участі запрошуються внутрішньо переміщені особи та представники місцевої громади віком від 18 до 60 років. Ознайомитися з детальними умовами проекту можна за посиланням: http://www.iom.org.ua/…/mom-nabyraye-uchasnykiv-novogo-proe…

НЕОДМІННОЮ УМОВОЮ участі в проекті є ЗГОДА співпрацювати з проектом, у тому числі надання інформації в ході моніторингу НУО, зустрічі з представниками НУО та МОМ.

В рамках проекту заплановано ТРИ дводенні тренінги із розвитку САМОЗАЙНЯТОСТІ та ОДИН дводенний тренінг з МІКРОПІДПРИЄМНИЦТВА.

У тренінгах за напрямком «Самозайнятість» можуть взяти участь особи, які в минулому НЕ ОТРИМУВАЛИ грантів від МОМ або інших донорів, уже розпочали або готуються започаткувати власну справу. За умови успішного захисту бізнес-плану розмір гранту складає до 650 €.

До тренінгів із мікропідприємництва запрошуються особи, які мають досвід офіційно зареєстрованої ПІДПРИЄМНИЦЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ, підтверджений відповідними документами, не пізніше ніж з 01.01.2017 р., активний діючий бізнес й претендують на отримання гранту для РОЗШИРЕННЯ БІЗНЕСУ. Розмір гранту в разі успішного захисту бізнес-плану та виконання додаткових вимог донора складає до 2500 €.

Прийом заявок триває до завершення формування відповідних тренінгових груп, про його завершення буде повідомлено додатково. Тим, хто вже відправив свою заявку й отримав підтвердження свого запису на електронну пошту, потреби відправляти її знову немає.

Наголошуємо, що відбір відбувається на КОНКУРСНІЙ ОСНОВІ – заповнення анкети не гарантує, що ви станете учасником тренінгу. Відібраним учасникам програми зателефонують співробітники МОМ або представники виконавчого партнера МОМ для особистого інтерв’ю. Відібраним кандидатам повідомлять місце та точну дату проведення тренінгу.