Карітас долучився до попередження професійного вигорання працівників Долинського територіального центру соціального обслуговування Друк

16 лютого в м. Долина на базі місцевого територіального центру соціального обслуговування населення для соціальних працівників відбувся тренінг на тему: "Синдром професійного вигорання. Профілактика та вирішення міжособистісних конфліктів з підопічними та між співробітниками". Під час тренінгу психолог Карітасу Надія Чучук та соціальний працівник Тетяна Теремко ознайомили присутніх з методами визначення причини й ознаки синдрому вигорання. Учасники отримали відповідні знання як здійснювати профілактику стресів у навколишньому середовищі щоб запобігти чи подолати професійне вигорання.

Як виявилось – вміння розбиратися у своїх власних життєвих поглядах, формувати навички психогігієни у повсякденному житті є запорукою та необхідністю для самопізнання та виховання професійної впевненості.

Захід відбувся у рамках проекту "Сприяння у доступі до медичного обладнання для соціально незахищених верств населення", та проекту "Мережа центрів "Домашньої опіки" Карітас України, 2017".