Карітас організував для дітей відпочинок у розважальному центрі Друк

Наприкінці тижня сімнадцятеро дітей молодшої групи, які відвідують Івано-Франківський Карітас, мали можливість побувати у розважальному центрі "Велес", де на них чекала маса незабутніх вражень та сюрпризів. Неймовірні відчуття та драйв у ролер-клубі, море позитиву та смак перемоги у боулінгу, віртуальні ігри, змога відчути себе капітанами корабля, потрапити у шалений лабіринт з м’якими перешкодами, підвісним тунелем, гірками та батутами – усе це для дітлахів.

"Я змогла побувати у цікавому парку розваг – де мені сподобалося найбільше також на батуті, у боулінгу, поласувати попкорном, соком, солодощами", – захоплено розповідає десятирічна Настя.

Батьки діток, які змогли добре відпочити та розважитися теж діляться позитивними враженнями та висловлюють вдячність Карітасу. "Ми тут вперше. Діти мали змогу втілити свою мрію – відвідати центр розваг, – ділиться мати тринадцятирічного Василя та семирічного Сашка пані Галина. – Отже, дуже задоволені. Я теж відпочила душею. Ми вже не вперше відвідуємо подібні заходи, організовані Карітасом, тому дуже вдячні за це його працівникам, які нас підтримують, бо я не маю змоги платити за відвідування розважальних закладів".

Захід відбувся в рамках проектів "Консультаційний центр для дітей та сімей" завдяки фінансовій підтримці Єпархії Грац (Австрія) та "Національна мережа Центрів для дітей та сімей"  завдяки фінансовій підтримці МБФ "Карітас України".