Тренінг від Карітасу для соціальних працівників у Долині Друк

Працівники Івано-Франківського Карітасу провели тренінг для соціальних працівників Долинського територіального центру соціального обслуговування на тему "Перша медична долікарська допомога при невідкладних станах".

Тренінг проводила медичний працівник проекту "Паліативна допомога у Івано-Франківську" Ірина Черенова. Вона розповідала присутнім про надання першої медичної допомоги при стенокардії, інфаркті міокарда, коматозних станах, непритомності, судомах, епілептичному приступі, гіпертонічному кризі. Учасники мали змогу відпрацювати практичні навички такої допомоги.

«Ми співпрацюємо з Івано-Франківським Карітасом уже другий рік поспіль і співпраця наша є дуже плідною, корисною і потрібною, - ділиться завідувач відділення соціальної допомоги вдома територіального центру надання соціальних послуг Долинського району Ірина Набережна. – Працівники Карітасу проводять чудові ілюстративні тренінги, семінари, лекції. Дуже вдячні за це його керівництву. Сподіваємося на майбутню спільну роботу, яка дуже необхідна нам усім».

Захід відбувся у рамках проекту «Сприяння у доступі до медичного обладнання для соціально незахищених верств населення» та проекту «Паліативна допомога у Івано-Франківську».