record bg



Центр соціально-психологічної допомоги для дітей, сімей та молоді, що діє на базі Карітасу, продовжує свою діяльність в умовах карантину. На жаль, пандемія COVID-19 і карантинні обмеження не дозволяють дітям збиратися великими групами на цікаві заняття і майстер-класи. Проте працівники Карітасу гнучко пристосувалися до нових умов і проводять заняття у Zoom, де діти в зручній безпечній домашній обстановці активно доєднуються до занять. З дітьми працює психолог та педагог.

"Ми в ігровій інтерактивній формі розширюємо світогляд дітей, формуємо загальнолюдські та християнські цінності, розвиваємо творчий потенціал, – розповідає завідувач Центру Леся Дорош, – також в рамках супроводу і за потреби психолог Юлія Ковалець проводить консультації для дітей та їх батьків вдома, в консультаційному кабінеті або ж онлайн".

Учасники групи «Щасливий школяр» в умовах карантину продовжили свої заняття дистанційно. До свята Покрови Пресвятої Богородиці та Дня захисника України діти малювали малюнки для воїнів АТО/ООС. Далі планується передати малюнки безпосередньо воїнам.

Днями для дітей провели інтегроване заняття «Чарівниця-осінь», на якому грали у ігри на осінню тематику, вивчали віршик про осінь, а потім із соціальним працівником Надією Демчук виготовляли аплікацію «Осіннє дерево».

Учасники підготовки до школи «Впевнений школяр», незважаючи на те, що через карантин заняття не почались, освоюють нові знання онлайн. Педагог Богдана Черевко проводить з дітьми ігри на знайомство та згуртування колективу, вправи на логіку, конструювання, малювання.

Соціальним педагогом Галина Ковбас організовує для дітей як групові, так і індивідуальні заняття з вивчення англійської мови. Плани всіх занять формуються відповідно до навчальних потреб дітей та побажань їхніх батьків. Заняття спрямовані для покращення розмовного (письмового) рівня знань, підвищення показників успішності дітей у школі. Всі заняття розроблені індивідуально для кожної дитини, орієнтуючись на шкільну навчальну програму з додатковими вправами та роз'яснення граматичного матеріалу.

Доєднатися до занять ви можете попередньо зателефонувавши за номером: 095 033 77 68