record bg

Мета благодійної акції – допомогти дітям з соціально-незахищених верств населення.

Карітас Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ проводить акцію вже сімнадцятий рік поспіль. Однак цього року акція пройде не так маштабно, як завжди. Все через карантинні заходи, пов'язані із поширенням COVID-19.

У рамках акції діти, які йдуть у перший клас, отримують новенькі портфелики з усім необхідним шкільним приладдям. Карітас забезпечить першокласників портфеликами із заощаджених коштів організації.

Портфелики, укомплектовані усіма необхідними канцтоварами, отримають діти, які належать до соціально-незахищених верств населення. Це діти-сироти, діти позбавлені батьківської опіки, діти з інвалідністю, діти із малозабезпечених, багатодітних сімей, діти учасників бойових дій, поранених та загиблих воїнів та діти внутрішньо переміщених осіб зі східних областей України та АРК.

Підтримати можна перерахувавши кошти за такими реквізитами:

- картковий рахунок 5169 3305 2156 5058 ПРИВАТ БАНК

- розрахуноковий рахунок UA 86 325365 000000 2600408809263 в АТ «Кредобанк»

ЄДРПОУ 13652164

Призначення платежу: благодійна пожертва для акції "Перший портфелик".

Долучитися до акції можна також самостійно придбавши портфелики та канцтовари.

Наразі Карітас проводимо збір інформації про дітей, які потребують допомоги. Анкету можна заповнити за посиланням: https://forms.gle/C1KEhhsrcdBhE9ZDA

Благодійна акція "Перший портфелик" триватиме з 18 по 31 серпня 2020 року. Вручення портфеликів – 27 серпня 2020 року о 12:00 на парафії Успіння Пресвятої Богородиці, вул. Крихівецька, 102, с. Крихівці.

Деталі про акцію – у Положенні.

Благодійна акція проводиться в рамках дільності Центру соціально-психологічної допомоги для дітей, сімей та молоді.