Психологічний тренінг "Тренінг - життя в мініатюрі" Друк

20 вересня 2009 року в рамках  проекту «Клуб людей похилого віку «Надвечір» (програма німецького фонду «Пам'ять, Відповідальність, Майбутнє»)  на базі БФ «Карітас Івано-Франківськ» було організовано та проведено зустріч для юних пенсіонерів - людей раннього пенсійного та передпенсійного віку. Формування групи людей такої категорії - це одне із завдань даного проекту.

Соціальний працівник-психолог розробила і провела перший тренінг на тему: «Тренінг - життя в мініатюрі», метою якого було створення цільової групи, знайомства учасників між собою, їхнього згуртування і адаптації один до одного, а також  формування у групи позитивного образу самого тренінгу.

У зустрічі взяли участь 15 осіб. Помітним було підняття емоційного настрою учасників під час проведення тренінгу та після його закінчення. Група виявила зацікавленість у подальших зустрічах, що є одним з основних показників успішності проведеного тренінгу.