Об'єднання зусиль для подолання соціально-психологічних проблем жертв торгівлі людьми Друк

З 30 березня по 8 вересня в рамках проекту "Розвиток мережі консультативних центрів запобігання торгівлі людьми та допомоги жертвам торгівлі людьми " було проведено 12 круглих столів.

Спільно з відділами освіти райдержадміністрацій  БФ «Карітас - Івано-Франківськ УГКЦ» провів  круглі столи з метою об'єднання зусиль для подолання соціально-психологічних проблем жертв торгівлі людьми та дітей трудових мігрантів. В роботі круглого столу взяли участь соціальні педагоги та практичні психологи шкіл з усього району та методисти відділу освіти.

Під час засідання учасників було ознайомлено з діяльністю Консультативного центру соціальної допомоги жертвам торгівлі людьми  та соціальної роботою Карітасу з дітьми трудових мігрантів.  Було презентовано план спільних заходів, направлених на профілактику негативних явищ в молодіжному середовищі.

В роботі круглого столу взяли участь 236 соціальні педагоги та практичні психологи шкіл з Богородчанського, Верховинського, Галицького, Городенківського, Долинського, Калуського, Коломийського, Косівського, Рогатинського, Тлумацького, Тисменицького, Надвірнянського    районів