Круглий стіл "Суспільне визнання життєвого досвіду та підвищення соціального статусу жертв тоталітарних режимів"в м.Галич Друк

В рамках  проекту «Клуб людей похилого віку Надвечір» (програма німецького фонду «Пам'ять, Відповідальність, Майбутнє») 09 вересня 2009 року  в м. Галич за сприянням  Галицької районної адміністрації  відбулось засідання круглого столу «Суспільне визнання життєвого досвіду та підвищення соціального статусу жертв тоталітарних режимів».   В роботі  круглого столу взяли участь   заступник голови з гуманітарних питань Галицької РДА п. Ірина Чернега, декан Галицького деканату Івано-Франківської Єпархії УГКЦ о.-мітрат Василь Завірач, начальник відділу з питань внутрішньої політики та зв'язків з громадськістю апарату РДА п. Ярослав Поташник, головний спеціаліст відділу освіти і науки Галицької РДА п.Галина  Кашуба, директор Територіального центру по обслуговуванню інвалідів та одиноких  людей п. Станіслава Пудрій,  заступник начальника управління праці та соціального захисту населення Галицької РДА п. Ганна Попович, заступник начальника управління і начальник відділу  з призначення пенсій Пенсійного фонду в Галицькому районі п. Оксана  Сирова,  заступник голови районної організації політв'язнів та репресованих м. Галича п. Володимир Ошитко,  директор Галицького РЦСССДМ  Людмила Слюзар.

Іванна Дмитрук - координатор проекту «Клуб людей похилого віку  «Надвечір»  представила   програму  «Місце зустрічі - Діалог» та діяльність  Клубу людей похилого віку «Надвечір» для жертв тоталітарних режимів.

Підсумком  засідання  круглого столу стало  підписання резолюції круглого столу «Суспільне  визнання життєвого досвіду та підвищення соціального статусу жертв тоталітарних режимів» з метою консолідації зусиль для  сприяння ресоціалізації  людей похилого віку - жертв тоталітарних режимів та  забезпечення суспільного визнання їх життєвого досвіду.