Благодійні Акції
Святий Миколай Друк
Понеділок, 16 березня 2009, 02:26

АКЦІЯ "СВЯТИЙ МИКОЛАЙ ІДЕ ДО СИРІТ"

Дитячий будинок, школа-інтернат... Усередині - це розкішні приміщення, які прилаштовані для проживання багатьох маленьких людей разом. Тут є спальні, кімнати для навчання та відпочинку, їдальня. В кімнатах - іграшки, підручники, зошити, одяг, на подвір'ї - гойдалки... От лише мами не поспішають сюди щовечора, щоб забрати своїх дітей додому, адже діти тут перебувають навіть не цілодобово - багаторічно. А батьків їм замінюють няні, вихователі, вчителі.
Це їх дім і живуть вони в ньому з різного віку. Родичі та знайомі зрідка навідуються до них в гості. У кожному незнайомцеві, який приходить у цей заклад, вони хочуть бачити батьків. Рідко, коли серце дорослої людини залишається байдужим до допитливих і благальних дитячих очей, з яких немовби випромінюється прохання: "Візьміть мене"...
Немає в світі малюка, котрий в очікуванні на довгожданий вечір не мріяв би про щось особливе. Хіба можливо описати ту трепетну радість, коли дитина розгортає гарно запакований подарунок ? Чи заглядали Ви у ту мить в дитячі очі ?

Сирітський портфелик Друк
Понеділок, 16 березня 2009, 02:25

БЛАГОДІЙНА АКЦІЯ «СИРІТСЬКИЙ ПОРТФЕЛИК»

Вже пятий рік поспіль волонтерами Координаційного центру розвитку волонтерського руху проводиться благодійна акція «Сирітський портфелик». Результатом якої стає адресна допомога у вигляді укомплектованого шкільного портфелика всім необхідним шкільним приладдям для дітей сиріт, напівсиріт, дітей інвалідів та дітей із багатодітних та кризових родин.
Завдяки нашим жертводавцям, приватним особам за п’ять останніх років, ми змогли зробити незабутнім свято Першого Дзвоника для 493 дітей пільгових категорій:

• Діти сироти – 28 дітей;
  • Діти позбавлені батьківського піклування – 36 дітей;
  • Напівсироти – 57 дітей;
  • Інваліди – 17 дітей;
  • Багатодітні – 182 дітей;
  • Малозабезпечені – 131 дитина;

Кризові родини – 41 дитина.

Загальна сума наданої допомоги у попередніх роках становить 45 405,52 грн.
2004 р. - 6663,86
2005 р. - 7816,66
2006 р. - 9610,00
2007 р. - 12315,00
2008 р. - 9000,00

Ми щиро вдячні за розуміння і жертву, а Господь нехай приготує усім найкращий дар, який Ви просите. Пам’ятайте, тільки даючи, можна одержати.