Карітас УГКЦ - Івано-Франківськ
Карітас організував інформаційну акцію до дня боротьби зі СНІДом Друк
Середа, 05 грудня 2018, 22:19

Щорічно 1 грудня вся наша планета відзначає День боротьби зі СНІДом. В цей день в усіх засобах масової інформації звучать цифри статистики стосовно поширеності ВІЛ-інфекції, темпів зростання епідемії та смертності серед ВІЛ-інфікованих людей. проте більшість слухачів не замислюються над тим, наскільки ця проблема може торкнутися нас, наших дітей, наших рідних та близьких.

Якщо з вашими рідними трапляється біда, тоді вам усім треба запастися добротою, милосердям, вірою, терпінням, моральними та фізичними силами і ЗНАННЯМИ Друк
П'ятниця, 23 листопада 2018, 14:18

22 листопада 2018 року працівники Івано-Франківського Карітасу ділилися своїми знаннями та досвідом з родичами важкохворих людей, якими опікується Карітас. Лікарі проекту паліативної допомоги Оля Нащук та Оля Трощук навчали учасників тренінгу як правильно доглядати за своїми рідними, щоб запобігти утворенню пролежнів.

Франківський Карітас закликає підтримати стареньких самотніх людей та важкохворих Друк
П'ятниця, 02 листопада 2018, 12:13

Карітас Івано-Франківськ опікується старенькими самотніми людьми, які потребують домашньої опіки та важкохворими, яким необхідний догляд та медикаменти. Наразі близько 200 людей отримають допомогу. Допомога здійснюється за фінансової підтримки Карітасу України (проект Домашня опіка).

Закликаємо усіх небайдужих долучитися до доброї справи!

Підтримати:

1)надіслати смс на номер 88010 вартістю 5 грн для всіх операторів мобільного зв'язку України;

2) пожертвувавши кошти через лікпей, зазначивши "на підтримку проекту "Домашня опіка"

3) через платіжні термінали EasyPay UA

4) за банківськими реквізитами

МБФ Карітас України

Код ЄДРПОУ 21695710

ПАТ Кредобанк

МФО 325365

Р/р 26 00407913626

Як підтримати діяльність Карітасу: Відео-інструкція

Смачні букети або як дружина учасника АТО розпочала власну справу Друк
Середа, 10 жовтня 2018, 16:30

Людмила Лучин – мати трьох дітей, франківчанка. Виготовляє подарункові смачні букети. До заняттям власною справою спонукала скрута. А зараз жінка має так багато замовлень, що їй допомагають і діти, і чоловік. Все завдяки проекту з самозайнятості, що реалізовує Карітас Івано-Франківськ. Тепер багатодітна мама тішить своїми виробами клієнтів, дає майстер-класи на телебаченні та відвідує сиріт.

Франківський Карітас допоможе важкохворим мешканцям міста та області засобами догляду Друк
Четвер, 04 жовтня 2018, 14:28

Карітас Івано-Франківськ оголошує прийом заяв для надання допомоги у вигляді засобів догляду (памперси, одноразові пеленки, калоприймачі).

Плануємо охопити 20 важкохворих мешканців м. Івано-Франківська таобласті.

На допомогу можуть розраховувати:

• важкохворі з малозабезпечених родин, розмір доходів на одного члена сім’ї не повинен перевищувати 2470 грн.;
  • одинокі та одиноко проживаючі люди літнього віку, які потребують сторонньої допомоги або особи з І групою інвалідності, які потребують сторонньої допомоги.

Більше статтей...
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>