Карітас УГКЦ - Івано-Франківськ
Смачні букети або як дружина учасника АТО розпочала власну справу Друк
Середа, 10 жовтня 2018, 16:30

Людмила Лучин – мати трьох дітей, франківчанка. Виготовляє подарункові смачні букети. До заняттям власною справою спонукала скрута. А зараз жінка має так багато замовлень, що їй допомагають і діти, і чоловік. Все завдяки проекту з самозайнятості, що реалізовує Карітас Івано-Франківськ. Тепер багатодітна мама тішить своїми виробами клієнтів, дає майстер-класи на телебаченні та відвідує сиріт.

Франківський Карітас допоможе важкохворим мешканцям міста та області засобами догляду Друк
Четвер, 04 жовтня 2018, 14:28

Карітас Івано-Франківськ оголошує прийом заяв для надання допомоги у вигляді засобів догляду (памперси, одноразові пеленки, калоприймачі).

Плануємо охопити 20 важкохворих мешканців м. Івано-Франківська таобласті.

На допомогу можуть розраховувати:

• важкохворі з малозабезпечених родин, розмір доходів на одного члена сім’ї не повинен перевищувати 2470 грн.;
  • одинокі та одиноко проживаючі люди літнього віку, які потребують сторонньої допомоги або особи з І групою інвалідності, які потребують сторонньої допомоги.

Франківський Карітас долучається до привітань з нагоди Дня людей похилого віку Друк
Вівторок, 02 жовтня 2018, 20:27

З приходом осені земля щедро віддячує людям багатим здобутком, а з настанням осені  у нашому житті ми отримуємо велику скарбницю знань та життєвого досвіду. Нинішнє покоління людей літнього віку - це покоління, яке на своїх плечах винесло тягар Великої Вітчизняної війни, відбудувало руїни, піднялося з колін, творило для нас сьогодення, здобуло нам незалежність, та, на превеликий жаль, сьогодні знову разом з нами проживає розбрат.

Річний звіт Друк
Середа, 26 вересня 2018, 13:51

Річний звіт 2017

Франківський Карітас розбудовує осередки для молоді з інвалідністю у Коломиї та Чернівцях Друк
Понеділок, 17 вересня 2018, 17:16

Франківський Карітас опікується дітьми та молоддю з інвалідністю вже понад десять років. Благодійна організація допомагає не лише тим, хто проживає у Івано-Франківську, але й створюємо групи самодопомоги у районах. За останні чотири роки створені осередки у м. Бурштин, м. Тисмениця, м. Калуш, смт. Богородчани, смт. Рожнятів, смт. Отинія та у Верхнянській ОТГ, новостворені осередки вже працюють у Витвицькій та Більшівцівській ОТГ. В осередках діти та молодь збираються на тренінги, майстер-класи, разом проводять дозвілля.

Більше статтей...
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>