Карітас УГКЦ - Івано-Франківськ
Магніти з кави та деревце для прикрас: Карітас розважає дітей у День молоді Друк
Неділя, 25 червня 2017, 17:10

У неділю, 25 червня, Івано-Франківський Карітас приєднався до святкування Дня молоді у місті. На стометрівці перехожим пропонували майстер-класи з виготовлення магнітів та підставок для прикрас.

Зерна кави, соняшникове насіння, рис, горох, квасоля, пшоно, мак – у хід йшли натуральні матеріали для виготовлення магнітів. Десятирічний Ілля Балич старанно робить магніт-серце для бабусі, а потім береться за підкову.

Карітас влаштував випускний бал для дошкільнят Друк
Субота, 24 червня 2017, 10:04

У п’ятницю, 23 червня, у БФ "Карітас-Івано-Франківськ УГКЦ" відбувся випускний бал дошкільнят, що відвідували "Центр підготовки дітей до школи".

13 дітей з малозабезпечених, багатодітних та неповних сімей, а також діти вимушено переміщених осіб та учасників АТО готувалися до школи сім місяців.

Карітас запрошує родини загиблих учасників АТО у "Центр підтримки сім'ї" Друк
Четвер, 22 червня 2017, 18:33

У четвер, 22 червняу День скорботи та вшанування пам’яті жертв війни у Івано-Франківському Карітасі відбулася зустріч із родинами загиблих учасників АТО.

Захід провели спільно з ГО "Спілка сімей загиблих, померлих і зниклих безвісти у зоні АТО" за участі першого заступника Степана Чомко.

Карітас подарував дітям переселенців та учасників АТО веселе дозвілля Друк
Середа, 21 червня 2017, 12:24

У вівторок, 20 червня, Івано-Франківський Карітас потішив дітей переселенців та учасників АТО розвагами у торгово-розважальному центрі "Велес". Активно та приємно відпочити родини з дітьми, що відвідують "Центр підтримки сім’ї".

Дітям подарували абонементи з розвагами на вибір. Мультфільми, батути, катання на роликах, настільний теніс, боулінг та тир – діти мали з чого обирати.

"Я задоволена, що моя дитина має можливість спілкуватися з іншими дітьми, знайомитися, знаходити собі нових друзів, – каже переселенка з Донецька Тетяна Іванюк, – і батьки можуть познайомитися один з одним. Я, наприклад, переселенка, а ось познайомилися з дружиною учасника АТО. Ми із задоволенням обмінюємося своїми поглядами, думками. Це дуже чудова ідея таким чином об’єднувати людей".

"Центр підтримки сім’ї" працює з родинами з дітьми. Психологи консультують батьків з питань взаємовідносин у сім’ї, проблем з дітьми. У рамках діяльності центру працівники Карітасу влаштовують дружні зустрічі та дозвілля для родин.

Карітас продовжує цикл навчальних тренінгів з догляду для соціальних працівників ОТГ Друк
Четвер, 15 червня 2017, 20:08

Працівники Івано-Франківського Карітасу вже впродовж років організовують різноманітні навчання для родичів, волонтерів та доглядальників.

14 червня 2017 року учасниками тренінгу стали соціальні працівники об’єднаних територіальних громад області – Печеніжинської, Верхнянської та Старобогородчанської.

Більше статтей...
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>