Statistics

We have 33 guests online
Франківський Карітас розпочинає благодійну акцію "Перший портфелик 2019" Print
Monday, 29 July 2019 10:20
There are no translations available.

Акція стартує 1 серпня і триватиме місяць. За цей час Карітас Івано-Фраківськ планує зібрати кошти для придбання портфеликів першокласникам. Портфелики будуть повністю укомплектовані усім необхідним шкільним приладдям. Допомогу отримають діти з сімей, що опинилися у складних життєвих обставинах. Це діти-сироти, діти з малозабезпечених та багатодітних сімей, діти учасників АТО та загиблих воїнів, діти внутрішньо переміщених осіб.

Карітас Івано-Франківськ вже 16 років поспіль допомагає зібрати дітей до школи. До благодійності долучаються підприємців, вірні УГКЦ та небайдужі мешканці Івано-Франківська.

Благодійна організація закликає усіх долучитися до збору коштів. Благодійні пожертви можна перераховувати на розрахунковий рахунок Карітасу з приміткою "Благодійна пожертва для акції "Перший портфелик 2019":

БО БФ "Карітас Івано-Франківськ УГКЦ"

р\р 2600004809263

в ПАТ "Кредобанк"

МФО 325365

Код 13652164

Також долучитися до акції можна самостійно придбавши портфелик та канцтовари. Благодійні пожертви приймаються за адресою: вул. Лесі Українки, 1.

Вручення портфеликів відбудеться 27 серпня 2019 року о 12:00 на парафії Успіння Пресвятої Богородиці (вул. Крихівецька, 102).

За детальнішою інформацією звертайтеся за телефоном: 095 033 77 68; 098 72 88 537

Умови акції у Положенні