Statistics

We have 12 guests online
Франківський Карітас запрошує на Свято в дитячому містечку "Маю право!" Print
Wednesday, 29 May 2019 15:07
There are no translations available.

20190530У п'ятницю, 31 травня, о 14:00 за адресою вул. Лесі Українки 1, Карітас Івано-Франківськ спільно зі службою у справах дітей виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради організовує Свято в дитячому містечку "Маю право!" до Міжнародного дня захисту дітей.

Для дітей заплановано багато цікавих активностей: батут, настільний футбол, майстер-клас з виготовлення браслетів-вервичок, які будуть передані на схід для воїнів, майстер-клас з виготовлення прикрас для дівчат, вітражний розпис, майстер-клас "Кулькові фантазії", розпис по тілу аквагрим, рухливі танці – банси, майстре-клас з ляльководіння (ляльковий театр) та фотозона для гарних фото на згадку.

Батьки зможуть поспілкуватися з психологом у "Психологічній майстерні".

Родзинкою свята буде виготовлена дітьми та батьками дошки побажань "Як наше місто зробити дружнім до дітей".

Свято для дітей, що влаштовують осередки Карітас України пройде, як своєрідний Всеукраїнський флешмоб у кожному місті з метою привернути увагу громадськості до питань захисту прав дітей та їх благополуччя, а також подарувати незабутній час дітям та їхнім сім’ям.