Statistics

We have 24 guests online
Франківський Карітас запрошує у Центр для дітей та сімей Print
Friday, 11 January 2019 19:44
There are no translations available.

Центр для дітей та сімей працює з дітьми та батьками. Заняття проводяться для дітей віком від 6 до 17 років.

Зі школярами працює соціальний педагог – проводить індивідуальні заняття зі шкільних предметів, допомагає з домашнім завданням. Також для дітей проводяться різноманітні майстер-класи, організовуються екскурсії, відвідування театрів та музеїв.

Для підлітків діє розмовний клуб англійської мови "Let’s talk English!", театральний гурток та психологічна майстерня "Про важливе…".

Також кожна дитина за бажанням може індивідуально поспілкуватися з психологом Карітасу.

Діяльність Центру також спрямована на допомогу батькам. Психологи Карітасу проводять для батьків тренінги з розвитку навичок батьківства та позитивного виховання. Також раз на місяць працівники Карітасу організовують зустрічі групи самодопомоги "Коло підтримки", де батьки можуть поділитися своїм досвідом, розповісти про труднощами та отримати індивідуальні консультації психолога.

Карітас Івано-Франківськ орієнтується на допомогу сім’ям, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Для отримання інформації про умови реєстрації та участі у заходах Центру для дітей та сімей звертайтеся за телефоном: 067-344-10-27

Центр діє в рамках проекту "Національна мережа центрів для дітей та сімей" за фінансової підтримки Карітасу Відень (Австрія).