Statistics

Зростати у вірі потрібно кожного дня. Як пройшла проща до Крилоса Print
Monday, 06 August 2018 18:24
There are no translations available.

Карітас Івано-Франківськ взяв участь у Всеукраїнській Патріаршій прощі у с. Крилос, що цього року відбувалася 4-5 серпня.

Помолитися, поклонитися Галицькій чудотворній іконі Матері Божої, попити цілющої води, очиститися від гріхів та сповнитися вірою – тисячі християн прибули до святого місця на Прикарпатті.

Франківський Карітас розпочинає благодійну акцію «Перший портфелик 2018» Print
Wednesday, 01 August 2018 15:43
There are no translations available.

Акція стартує 1 серпня і триватиме місяць. За цей час Карітас Івано-Фраківськ планує зібрати кошти для придбання портфеликів першокласникам.

Портфелики будуть повністю укомплектовані усім необхідним шкільним приладдям. Допомогу отримають діти з сімей, що опинилися у складних життєвих обставинах.

Цього року допомоги потребують близько 100 першокласників. Це діти-сироти, діти з малозабезпечених та багатодітних сімей, діти учасників АТО та загиблих воїнів, діти внутрішньо переміщених осіб.

Карітас Івано-Франківськ вже 15 років поспіль допомагає зібрати дітей до школи. До благодійності долучаються підприємців та просто небайдужі люди.

Благодійна організація закликає усіх долучитися до збору коштів.

Благодійні пожертви просимо перераховувати на розрахунковий рахунок Карітасу з приміткою «Благодійна пожертва для акції «Перший портфелик 2018»:

БО БФ «Карітас Івано-Франківськ УГКЦ»

р/р 2600004809263

в ПАТ «Кредобанк»

МФО 325365

Код 13652164

Також долучитися до акції можна самостійно придбавши портфелик та канцтовари. Благодійні пожертви приймаються за адресою: вул. Лесі Українки, 1.

За детальнішою інформацією звертайтеся за телефонами:
                                                          77-99-89, 50-25-46.

Умови акції та критерії відбору отримувачів допомоги:
                                                      ПОЛОЖЕННЯ про акцію

Даруйте один одному свій час, або як Центр підтримки сім’ї влаштовує спільне дозвілля для батьків та дітей Print
Tuesday, 31 July 2018 15:51
There are no translations available.

Однією з мов любові є час. Як його дарувати вирішує кожен сам – прогулянки, подорожі, спілкування, зустрічі. Головне тут – увага один до одного та щирі розмови.

Спільне дозвілля батьків та дітей – це чудова можливість знати бар'єри у спілкуванні та порозумітися. Так, один з будніх днів провели родини, що відвідують Центр підтримки сім'ї, який реалізовує Карітас Івано-Франківськ.

Франківський Карітас придбав побутову та відеотехніку для структур самодопомоги молоді з інвалідністю, що діють на Прикарпатті Print
Monday, 02 July 2018 16:41
There are no translations available.

Останні чотири роки Карітас Івано-Франківськ працював над створенням структур самодопомоги для дітей та молоді з інвалідністю, що проживають у районах Івано-Франківської області. Метою таких осередків є інтеграція молоді з інвалідністю у суспільство, самореалізація, підтримка батьків та родичів. Для цього в осередках проводяться тренінги з соціальної адаптації, творчі гуртки, робота в майстернях, тренінги з самоадвокатування.

Діти малювали мир: франківський Карітас організував конкурс малюнків серед школярів Print
Friday, 22 June 2018 17:48
There are no translations available.

У п’ятницю,22 червня, відбулося оголошення результатів конкурсу малюнка серед школярів "Намалюй мир". Конкурс організував благодійний фонд Карітас Івано-Франківськ УГКЦ в рамках проекту "Об’єднуючи людей заради миру". Ініціатива має на меті об’єднувати людей, будуючи мости порозуміння. Презентація малюнків пройшла у приміщенні Івано-Франківського краєзнавчого музею.

<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 118