Statistics

We have 68 guests online
Caritas Church - Ivano-Frankivsk
Франківський Карітас організував дітям поїздку у Галицький національний природний парк Print
Wednesday, 16 August 2017 17:16
There are no translations available.

У вівторок, 15 серпня, франківський Карітас організував для дітей поїздку у Галицький національний природний парк. Екскурсію влаштували для дітей, що відвідують Центр соціально-психологічної допомоги на базі Карітасу. Діти знайомилися з дикими мешканцями лісу та слухали історії екскурсовода про кожного з них.

Українська діаспора в Італії допомагає Карітасу підтримувати родини загиблих бійців АТО Print
Monday, 14 August 2017 19:36
There are no translations available.

У понеділок, 14 серпня, івано-франківський Карітас організував зустріч родин загиблих учасників АТО із благодійником з Італії. Священник з міста Удіне отець Роман Пельо приїхав в Івано-Франківськ, аби підтримати родини та допомогти їм фінансово.

Отець Роман родом зі Стрия Львівської області, але вже 15 років проживає у місті Удіне в Італії.

Заради усмішок дітей. Карітас закликає франківців долучатися до акції "Перший портфелик-2017" Print
Wednesday, 09 August 2017 14:32
There are no translations available.

У понеділок, 7 серпня, Карітас Івано-Франківський організував прес-конференцію з нагоди старту благодійної акції "Перший портфелик-2017". Акція триває вже тиждень. Є перші результати – до Карітасу надійшло 4100 гривень благодійних внесків.

До благодійності долучаються небайдужі мешканці міста. Серед них вчителька франківської школи № 5 Ольга Вірастюк, яка разом з учнями 8-А класу вирішили допомогти зібрати до школи одну дитину – придбали портфель та необхідні канцтовари.

Класний керівник 8-А каже, що її заслуга не велика, вона лише розповіла батькам про акцію, вони підтримали і зібрали кошти.

Electric vehicle for granddaughter or as an immigrant entertains children in Ivano - Frankivsk oblast Print
Friday, 04 August 2017 09:32

Victoria Dibrova is a displaced person. Now she lives in Horodenka, Ivano-Frankivsk oblast. She has started her own business, and she won a self-employment grant and expanded her business with the help of the International Organization for Migration and Caritas. Trampolines, electric vehicles, bikes - now there is fun for children in the town.

Книжки бувають різні: багатодітна мати шиє розвиваючі іграшки для дітей Print
Thursday, 03 August 2017 17:10
There are no translations available.

Зоя Соловйова – мати шістьох дітей. Родина жила у місті Лисичанськ, що на Луганщині. Та збройний конфлікт на Донбасі змусив велику родину пакувати речі та тікати подалі від війни. Зараз мешкають у місті Долина Івано-Франківської області. Тут багатодітна мама виграла грант для розвитку власної справи, що реалізовував Карітас, і тепер шиє розвиваючі книжки для дітей та навчає свого ремеслу жінок з виправної колонії.

<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 108