Statistics

We have 60 guests online
Caritas Church - Ivano-Frankivsk
У Франківську думали, як примирити людей після завершення конфлікту на Донбасі Print
Saturday, 09 December 2017 15:31
There are no translations available.

Як примирити суспільство після війни? Як порозумітися людям, що були по різні боки лінії розмежування? 8 та 9 листопада Карітас Івано-Франківськ спільно з ГО "Молода Просвіта Прикарпаття" організували панельну дискусію на тему "Постконфліктне примирення: історичний та сучасний ракурс".

Франківський Карітас організував свято для вихованців Коломийського дитячого будинку-інтернату Print
Friday, 08 December 2017 17:37
There are no translations available.

У четвер, 7 листопада, франківський Карітас влаштував для вихованців Коломийського дитячого будинку-інтернату свято до Міжнародного дня людей з інвалідністю. Вихованцями будинку-інтернату є дівчата віком до 18 років з вадами розумового розвитку.

Свято для дівчат організували спільно з Департаментом соціальної політики ОДА.

"Іноді людині потрібна лише твоя усмішка", – юні волонтери франківського Карітасу відзначили своє "професійне" свято Print
Wednesday, 06 December 2017 13:44
There are no translations available.

У вівторок, 5 грудня, у Міжнародний день волонтерів, франківський Карітас влаштував свято для юних волонтерів. Хлопці та дівчата пекли піцу, грали в ігри та навіть у своє свято продовжували займатися благодійною діяльністю – виготовляли вітальні листівки для вихованців Коломийського дитячого будинку-інтернату.

Франківський Карітас організував для дітей та молоді з інвалідністю свято з подарунками Print
Friday, 01 December 2017 19:34
There are no translations available.

У п'ятницю, 1 грудня,напередодні Міжнародного дня людей з інвалідністю франківський Карітас влаштував свято для дітей та молоді з інвалідністю, що проживають у Івано-Франківську та області. До свято долучилися парафіяльні осередки Карітасу та осередки самодопомоги об'єднаних територіальних громад. На святі було понад 200 осіб.

Шиють, працюють у столярні та доглядають за квітами: у франківському Карітасі діють майстерні для молоді з інвалідністю Print
Thursday, 30 November 2017 18:27
There are no translations available.

Кожного дня у майстернях Карітасу кипить робота. Тут працює 46 молодих людей, що відвідують Центру дозвілля та соціальної адаптації для дітей та молоді з вадами розумового розвитку.

Іван Годованець полюбляє працювати у столярні, зараз він старанно шліфує підставки для календарів на наступний рік. Центр відвідує й старший брат Івана – Володя. Він у майстерні паперу, бісеру та декупажу робить вітальні листівки. Наближаються новорічні та різдвяні свята, тому роботи є чимало.

<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 112