Statistics

We have 30 guests online
Caritas Church - Ivano-Frankivsk
Смачні букети або як дружина учасника АТО розпочала власну справу Print
Wednesday, 10 October 2018 16:30
There are no translations available.

Людмила Лучин – мати трьох дітей, франківчанка. Виготовляє подарункові смачні букети. До заняттям власною справою спонукала скрута. А зараз жінка має так багато замовлень, що їй допомагають і діти, і чоловік. Все завдяки проекту з самозайнятості, що реалізовує Карітас Івано-Франківськ. Тепер багатодітна мама тішить своїми виробами клієнтів, дає майстер-класи на телебаченні та відвідує сиріт.

Франківський Карітас допоможе важкохворим мешканцям міста та області засобами догляду Print
Thursday, 04 October 2018 14:28
There are no translations available.

Карітас Івано-Франківськ оголошує прийом заяв для надання допомоги у вигляді засобів догляду (памперси, одноразові пеленки, калоприймачі).

Плануємо охопити 20 важкохворих мешканців м. Івано-Франківська таобласті.

На допомогу можуть розраховувати:

• важкохворі з малозабезпечених родин, розмір доходів на одного члена сім’ї не повинен перевищувати 2470 грн.;
  • одинокі та одиноко проживаючі люди літнього віку, які потребують сторонньої допомоги або особи з І групою інвалідності, які потребують сторонньої допомоги.

Франківський Карітас долучається до привітань з нагоди Дня людей похилого віку Print
Tuesday, 02 October 2018 20:27
There are no translations available.

З приходом осені земля щедро віддячує людям багатим здобутком, а з настанням осені  у нашому житті ми отримуємо велику скарбницю знань та життєвого досвіду. Нинішнє покоління людей літнього віку - це покоління, яке на своїх плечах винесло тягар Великої Вітчизняної війни, відбудувало руїни, піднялося з колін, творило для нас сьогодення, здобуло нам незалежність, та, на превеликий жаль, сьогодні знову разом з нами проживає розбрат.

Річний звіт Print
Wednesday, 26 September 2018 13:51

Річний звіт 2017

Франківський Карітас розбудовує осередки для молоді з інвалідністю у Коломиї та Чернівцях Print
Monday, 17 September 2018 17:16
There are no translations available.

Франківський Карітас опікується дітьми та молоддю з інвалідністю вже понад десять років. Благодійна організація допомагає не лише тим, хто проживає у Івано-Франківську, але й створюємо групи самодопомоги у районах. За останні чотири роки створені осередки у м. Бурштин, м. Тисмениця, м. Калуш, смт. Богородчани, смт. Рожнятів, смт. Отинія та у Верхнянській ОТГ, новостворені осередки вже працюють у Витвицькій та Більшівцівській ОТГ. В осередках діти та молодь збираються на тренінги, майстер-класи, разом проводять дозвілля.

More Articles...
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>