Statistics

We have 59 guests online
Caritas Church - Ivano-Frankivsk
Допомогти та підтримати. Франківський Карітас опікується невиліковно хворими Print
Saturday, 14 October 2017 06:23
There are no translations available.

Щорічно у другу суботу жовтня відзначають Всесвітній День хоспісної та паліативної допомоги. Цього року це 14 жовтня.

Івано-Франківський Карітас вже шість років опікується паліативно хворими міста та Тисменицького району Івано-Франківської області. Наразі налічується 132 підопічних. Але ця цифра дуже хитка – хтось виборює своє життя з лап смерті, когось втрачаємо, хтось сам здається.

Франківський Карітас допомагає молоді знайти роботу Print
Tuesday, 03 October 2017 18:28
There are no translations available.

У вівторок, 3 жовтня, Карітас Івано-Франківськ провів конференцію на тему "Сприяння працевлаштуванню випускників ПТНЗ, коледжів, технікумів – представників соціально вразливих категорій – запорука їх успішної соціальної інтеграції".

На конференції підбили підсумки реалізації проекту Карітасу "Шанси для освіти і праці для молоді" щодо сприяння працевлаштуванню випускників ПТНЗ з соціально незахищених категорій – дітей-сиріт, позбавлених батьківського піклування, з багатодітних та малозабезпечених сімей.

Діти за мир! Карітас провів символічний флешмоб "Світло миру" Print
Friday, 22 September 2017 18:22
There are no translations available.

У четвер, 21 вересня, у Міжнародний день миру Карітас Івано-Франківськ разом з учнями школи-ліцею № 23 провели символічний флешмоб "Світло миру". Виклали свічками голуба та запали їх, як символ миру та світлого майбутнього.

Школярі співали пісні про мир та малювали малюнки на асфальті. Одні діти, на щастя, не знають, що таке війна, інші вже чули звуки пострілів та вибухи гранат.

"Мій тато – герой": франківський Карітас долучився до святкування Дня батька Print
Tuesday, 19 September 2017 22:29
There are no translations available.

Власноруч зроблені вітальні листівки та малюнки з портретом тата – франківські діти вітали своїх татусів з Днем батька.

У неділю, 17 вересня, у парку культури та відпочинку ім. Т. Шевченка для дітей та батьків влаштували концертно-розважальну програму.

Свято спільно організували Департамент молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради, БФ "Карітас Івано-Франківськ", департамент соціальної політики ОДА, міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та Івано-Франківський державний центр естетичного виховання.

Знайти мир у своїй душі: Карітас влаштовує зустрічі для родин загиблих бійців АТО Print
Sunday, 17 September 2017 16:59
There are no translations available.

У суботу, 16 вересня, Карітас організував зустріч з родинами загиблих учасників АТО, адже підтримка та добре слово – це те, що так необхідно матерям, вдовам та дітям наших героїв. У церкві Успіння пресвятої Богородиці, що в Крихівцях, відбувся молебень за загиблими, а після богослужіння з родинами спілкувався духівник та психолог.

More Articles...
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>