Statistics

Допомагаємо, працюємо, навчаємо… Print
Friday, 20 April 2018 16:56
There are no translations available.

Кожного дня до Івано-Франківського Карітасу звертаються хворі або їх родичі чи знайомі, а може навіть чисто випадкові люди, які побачили неміч та страждання хворої людини та бажають їй допомогти. Проте часто зустрічаємо ситуації, коли самого бажання допомогти недостатньо, радше навпаки – люди хочуть зробити щось корисне, та не мають відповідних вмінь, навиків, досвіду. В сучасному світі є безліч варіантів почерпнути для себе потрібну інформацію, навіть і з питань догляду. Та це ще не все.

Мистецтво лікує. Франківський Карітас проводить психотерапевтичні заняття для своїх підопічних Print
Wednesday, 18 April 2018 16:39
There are no translations available.

У середу, 18 квітня, у франківському Карітасі психолог провела психотерапевтичне тренінгові заняття на тему "Мистецтво, як ліки".

Мета тренінгу – за допомогою художньої творчості допомогти учасникам зрозуміти й оцінити свої почуття, спогади, образи майбутнього за допомогою художньої творчості, літератури та музики. Заняття провели для внутрішньо переміщених осіб та місцевих мешканців, що відвідують Центр підтримки сім’ї франківського Карітасу та підопічних, що потребують паліативної допомоги.

Прийняти і віднайти. Коли родина під супроводом Print
Tuesday, 27 March 2018 18:44
There are no translations available.

Центр підтримки сім’ї розпочав свою роботу у травні 2017 року. Основна мета – інтеграція внутрішньо переміщених осіб та приймаючої громади у Івано-Франківську та області. Це своєрідний простір для знайомства, спілкування та спільного проведення дозвілля. Тут зустрічаються родини переселенців, учасників, чи загиблих бійців АТО та місцеві мешканці. Проект реалізовує франківський Карітас.

У Франківську розвіювали міфи про упереджене ставлення роботодавців до учасників АТО та переселенців Print
Tuesday, 27 March 2018 16:05
There are no translations available.

У понеділок, 26 березня, в Intellect Hub франківський Карітас організував дискусійний клуб на тему «Безробіття [нема] Є». Говорили про те, чи існує упереджене ставлення до учасників АТО та внутрішньо переміщених осіб при прийомі на роботу. Обговорювали наявність грантових програм для започаткування власної справи та дотації на працевлаштування цих категорій населення.

До уваги представників переселенської громади та місцевих мешканців! Print
Wednesday, 21 March 2018 19:42
There are no translations available.

РОЗПОЧАЛАСЬ РЕЄСТРАЦІЯ для участі у новому проекті з розвитку самозайнятості та мікропідприємництва «Зміцнення самозабезпечення переміщених осіб та громад, що постраждали від конфлікту в Україні» в Івано-Франківській області. Реалізація проекту здійснюється Міжнародною організацією з міграції (IOM Ukraine) за фінансування Уряду Німеччини через німецький Банк Розвитку KfW.

More Articles...
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>