Statistics

We have 66 guests online
Caritas Church - Ivano-Frankivsk
Оголошено конкурс соціальної реклами "Протидія торгівлі дітьми та їх експлуатації" Print
Monday, 19 February 2018 13:17

ПОЛОЖЕННЯ ПРО КОНКУРС СОЦІАЛЬНОЇ РЕКЛАМИ
НА ТЕМУ «ПРОТИДІЯ ТОРГІВЛІ ДІТЬМИ ТА ЇХ ЕКСПЛУАТАЦІЇ»
для загальноосвітніх навчальних закладів

1. ЗАГАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ ПРО КОНКУРС

Це положення регламентує статус і порядок проведення конкурсу соціальної реклами на тему «Протидія торгівлі дітьми та їх експлуатації» (далі - Конкурс), вимоги до учасників і робіт Конкурсу, порядок їх подачі на Конкурс і діє до завершення конкурсних заходів.

Мета і завдання: Конкурс проводиться з метою залучення старшокласників до обговорення важливої соціальної проблеми – работоргівлі та незаконної експлуатації дітей, та підвищення ролі соціальної реклами у вирішенні суспільних проблем.

Організатор конкурсу: Університет Короля Данила. СпіворганізаторCEI Cooperation Fund.

Митрополит Володимир відвідав важкохворих, якими опікується франківський Карітас Print
Friday, 09 February 2018 22:42
There are no translations available.

У п’ятницю, 9 лютого, Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський Кир Володимир Війтишин відвідав важкохворих людей, якими опікується франківський Карітас. Візити відбулися у рамках соціальних днів в УГКЦ та Всесвітнього Дня хворого, що відзначають 11 лютого.

Митрополит Володимир та директор франківського Карітасу отець Володимир Чорній поспілкувалися з хворими, побажали сил та божого благословення. Підопічні також отримали продукти харчування та засоби догляду.

Франківский Карітас розвиватиме соціальне служіння у місцевих громадах Print
Friday, 02 February 2018 15:45
There are no translations available.

У четвер, 1 лютого, у франківському Карітасі відбулася зустріч Митрополита Володимира та вікарія соціального служіння отця Володимира Чорнія з священнослужителями Івано-Франківської архієпархії УГКЦ. На зустрічі обговорили питання про соціальне служіння для малозабезпечених, хворих, престарілих та інших людей, які потребують опіки та допомоги.

У Франківську вертеп за участі дітей переселенців та учасників АТО завітав до міської дитячої лікарні Print
Monday, 15 January 2018 19:01
There are no translations available.

У суботу, 13 січня, вертеп, організований дітьми переселенців, учасників АТО та місцевих мешканців, завітав у Івано-Франківську міську дитячу клінічну лікарню. Дітей, що опинилися на свята у лікарні, потішили виставою та пригостили солодощами. Візит з вертепом організував благодійний фонд Карітас Івано-Франківськ.

Батьки з дітьми були приємно вражені, адже не очікували такого сюрпризу. Багатодітна мати Ольга Слюсар на свята опинилася в лікарні відразу з двома дітьми.

Вітаємо зі світлим святом Різдва Христового! Print
Sunday, 07 January 2018 09:05
There are no translations available.

Нехай зірка Різдвяна осяє кожну домівку, принесе радість та мир у кожну родину!

Божої допомоги у добрих справах! Нехай серця сповняться добром та любов'ю!

Повірмо у чудо у ці воістину радісні та світлі дні!

Христос народився! Славімо його!

<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 114