Statistics

We have 21 guests online
Caritas Church - Ivano-Frankivsk
Франківський Карітас презентував посібник тренінгів "Мир починається в серці кожного з нас" Print
Thursday, 11 April 2019 16:07
There are no translations available.

У середу, 10 квітня, Карітас Івано-Франківськ організував круглий стіл з нагоди підбиття підсумків дворічної роботи у сфері миробудування. У рамках заходу презентували посібник тренінгів "Мир починається у серці кожного з нас".

Два роки благодійна організація гуртувала людей, об'єднуючи внутрішньо переміщених осіб, учасників АТО та їх сім'ї та місцевих мешканців.

Спільна молитва Хресної Дороги в Карітасі Print
Wednesday, 03 April 2019 20:19
There are no translations available.

Сьогодні працівники Івано-Франківського Карітасу разом з братами – семінаристами Івано-Франківської духовної семінарії організували Молитву Хресної Дороги в церкві Успіння Пресвятої Богородиці с. Крихівці. Серед учасників заходу були підопічні "Клубу людей похилого віку "Надвечір", молодь з інвалідністю, важкохворі люди та їхні родичі, вимушено переміщені особи – всі, ким опікується Карітас в ході реалізації різноманітних програм та проектів.

Щодня навколо нас терплять люди, кожен з нас несе свій хрест: хтось важко хворіє, у когось невиліковно хвора дитина, батько чи мати, чоловік чи дружина, брат чи сестра, хтось лишився рідної домівки, у когось убито на війні найдорожчу людину

Сім`ї учасників АТО з Одеси та Івано-Франківська розписували писанки Print
Wednesday, 27 March 2019 18:13
There are no translations available.

Сьогодні у Карітасі Івано-Фраківська сім’ї учасників АТО з Одеси та Івано-Франківська розписували писанки. Майстер-клас з писанкарства провела майстриня Іванна Равлюк.

Дорослі та діти створювали власними руками писанки відповідно до давніх технік на «живому яйці» та ознайомилися з символами, що зображували на писанках ще наші предки.

Франківський Карітас організував арт-терапію для практичних психологів та соціальних педагогів шкіл міста Print
Wednesday, 27 March 2019 17:07
There are no translations available.

Як знайти душевну рівновагу та гармонію після напруженої роботи? Один з дієвих способів – валяння шерстю. Це арт-терапевтична техніка, яка допомагає зняти напруження, тривожність, розвиває образне мислення та додає впевненості у своїх силах.

Таку арт-терапію працівники Центр підтримки сім'ї Карітас - Івано-Франківськ організували для практичних психологів та соціальних педагогів шкіл Івано-Франківська.

Under Custody or Frankivsk Caritas Creates Self-Help Groups for Youth with Disabilities Print
Tuesday, 19 February 2019 11:30

To integrate children and youth with disabilities into society and to give them the opportunity to self-fulfill, to support parents and relatives is the main reason for which Frankivsk Caritas creates self-help structures in the districts of Ivano-Frankivsk region. For this purpose, trainings on social adaptation, creative circles, leisure activities are delivered in the centers.

<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 124